1000 oude camera’s geveild

Veel mensen bieden hun oude fotoapparatuur te koop aan via Marktplaats of eBay. Een Amerikaanse verzamelaar had meer dan duizend oude camera’s in allerlei soorten en maten (zoekercamera’s, klapcamera’s, directklaarcamera’s, spiegelreflexen, twee-oogreflexen…) opgespaard, en besloot deze collectie in één klap van de hand te doen.

Duizend camera’s zijn zelfs voor Amerikanen, die graag in het groot denken, wat veel. Uiteindelijk diende zich maar één serieuze gegadigde aan. De verzameling is inmiddels voor 35 duizend dollar van eigenaar verwisseld, exclusief verzendkosten (…).

Lees ook:Madonna naakt: kostbare foto
Lees ook:Exit D700x, enter de Sony A77…
Lees ook:Inschrijving Viewbook Visual Storytelling Grant geopend
Lees ook:En de slechtste camera is…
Lees ook:RAW Beauty: Barend Houtsmuller & Daan Oude Elferink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.