Rampenfotograaf maakt z’n eigen nieuws

Dat je je als fotograaf tegenwoordig in rare bochten moet wringen om aan een fatsoenlijke boterham te komen, is bekend. En als persfotograaf helemaal. Toch komt het als een verrassing dat achter een Drentse pyromaan een dergelijke fotograaf schuil lijkt te gaan. Deze kwam aan de bak door de eerder door hemzelf gestichte branden en het daaropvolgende bluswerk te fotograferen voor een regionale nieuwssite. Terwijl een volbloed persfotograaf vroeger bereid was z’n leven te wagen voor een goede foto, zetten sommige beunhazen tegenwoordig kennelijk liever dat van anderen op het spel…

Lees ook:Extra voorstellingen De Aarsman Projectie
Lees ook:Aanslag op redactie ‘fotoloze’ krant
Lees ook:Ga liever boeven vangen…
Lees ook:Simon Smit overleden
Lees ook:Bestaand licht houdt sfeer vast

0 reacties op “Rampenfotograaf maakt z’n eigen nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.