Fotografen gezocht voor NL in Beeld

Het Nederlandse landschap verandert voortdurend, en het lijkt erop dat dit veranderingsproces in de toekomst alleen nog maar sneller zal gaan. Om die veranderingen te registreren, is het project NL in Beeld gestart. Het is de bedoeling dat elke vierkante kilometer landschap elke tien of twintig jaar minutieus wordt vastgelegd volgens een gestandaardiseerde methode.

Zo’n project is alleen uitvoerbaar met veel deelnemende fotografen. Als je je aangesproken voelt, vind je hier meer informatie en hier een handleiding in pdf-formaat. Let wel: het gaat dus om registratie, en niet om een wedstrijdje in mooie natuurplaatjes en landschapjes schieten!

Lees ook:Fotografisch talent gezocht
Lees ook:Canon Camera Crew zoekt weer versterking voor Noordkaap Challenge
Lees ook:Biculturele fotograaf gezocht voor Dichtbij Huis-project
Lees ook:Foto van de Maand: National Geographic
Lees ook:Foam zoekt gidsen die gebarentaal beheersen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.