Voor niets gaat de zon op

Zonne-energie. Om van alles en nog wat op te laden.

Zonne-energie: we hebben het er wel vaak over, maar het aantal toepassingen is nog maar matig. Solio doet weer een poging met een aantal mobiele laders, zoals de Solio Hybrid 1000. Zonlicht, opslag energie en vervolgens telefoon, MP3-speler of natuurlijk je digitale camera opladen. De prijzen worden steeds gunstiger: voor een tientje of 7 kun je al een aardige lader kopen. Belangrijker is dat ook het vermogen steeds verder toeneemt. Met een volle accu van deze lader kun je een lege telefoon tweemaal volledig opladen. En dat is geen gekke prestatie.

Meer informatie en bestellen: hier.

Lees ook:Tientje korting op Photofacts Academy voor snelle beslissers
Lees ook:Story Album-app voor Samsung Galaxy S4
Lees ook:Camerazonnebril nu ook hier verkrijgbaar
Lees ook:P|f: Vrouw achter de camera
Lees ook:Tip van de week: goede voorbereiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.