Zomerprogramma Nederlands Fotomuseum

NL_Fotomuseum_logoVoor veel mensen is de zomervakantie onderhand aangebroken, en de schoolvakanties zijn in veel regio’s ook al begonnen. Omdat het niet elke dag ‘buitenweer’ is, organiseert het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam diverse zomeractiviteiten, rondleidingen en workshops, waarbij uiteraard de tentoonstelling Genesis van Sebastião Salgado een voorname rol speelt. Kijk op de website voor een volledig en actueel overzicht van wat er zoal op het programma staat.

Lees ook:Sebastião Salgado – Genesis
Lees ook:Programma Fotoweek rond
Lees ook:Winnaar Press Photo Award VisitEngland
Lees ook:Vakbeurs Professional Imaging
Lees ook:Robin de Puy nieuwe Fotograaf des Vaderlands

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.