Robin de Puy nieuwe Fotograaf des Vaderlands

Robin de Puy. © Koos Breukel

Het is weer bijna Fotoweek: van 9 tot en met 18 september, om precies te zijn. Het thema van dit jaar is ‘Kijk! Dit ben ik’. Bij elke editie hoort ook een Fotograaf des Vaderlands, en ditmaal is de keus gevallen op Robin de Puy. Robin de Puy (1986) won enkele jaren geleden de Nationale Portretprijs en maakte onlangs furore met haar fotoboek If This Is True… en de gelijknamige tentoonstelling. Voor Fotoweek maakte De Puy een speciale serie die haar première zal beleven op BredaPhoto. Het thema daarvan is YOU en beide thema’s zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden binnen het bredere kader van de portretfotografie. De Puy is de aangewezen persoon om aan deze twee-eenheid invulling te geven, aangezien haar fotografische reisverslag een sterk autobiografisch karakter vertoont. Op de website van Fotoweek vind je een overzicht van het hele programma.

Lees ook:‘Kijk! Dit ben ik’ thema vierde Fotoweek
Lees ook:Vijfduizend families op de foto
Lees ook:Laatste kans op deelname aan BredaPhoto 2018
Lees ook:Fotoweek 2015 gaat de straat op
Lees ook:Ander nieuws en nieuwtjes van de week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.