BredaPhoto zet YOU in de spotlights

De ‘r’ zit weer bijna in de maand, en de zevende editie van BredaPhoto, voluit BredaPhoto International Photo Festival, staat weer voor de deur. Zeven weken lang, van 15 september tot en met 30 oktober, staat Breda in het teken van ‘het feest van de fotografie’. Een stuk of zeventig topfotografen tonen hun werk, zowel in de buitenlucht als bij diverse beeldende-kunstinstellingen.

Het thema van deze editie is YOU. Hiermee haakt BredaPhoto in op de individualisering in de samenleving. Mensen moeten het zelf regelen – of ze dat willen of niet. En omdat niet iedereen daartoe even goed in staat is, kleeft er ook een schaduwkant aan deze ontwikkeling. Zelfredzaamheid in alle vormen en maten gevisualiseerd, uit volle overtuiging of tegen wil en dank. Met werk van grote en (nog) minder bekende namen uit heden en verleden, onder wie Carl De Keyzer en Johan van der Keuken. Naast veel te zien valt er ook veel te doen. Kijk op de website voor het volledige programma.

Lees ook:Inzenden voor BredaPhoto 2018
Lees ook:BredaPhoto presenteert: mixing / Memory and desire
Lees ook:BredaPhoto 2010 in voorbereiding
Lees ook:Laatste kans op deelname aan BredaPhoto 2018
Lees ook:BredaPhoto en bloemen uit Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.