Unseen Photo Fair dit jaar ook Festival

Painted plaster head (Self-portrait of a man in orange), 2015. © Peter Puklus

Het is nog even weg, maar van 18 t/m 20 september is het Westergasfabrieksterrein weer het decor voor de Unseen Photo Fair, waar je kunt kennismaken met (nog) onbekende kunstenaars of minder bekend werk van bekende namen. Nieuw voor 2015 is dat de Photo Fair dit jaar wordt geflankeerd door een Festival op verschillende locaties door de gehele stad, van 18 t/m 27 september. Hou voor het programma de website in de gaten. Binnenkort kun je trouwens alvast je toegangskaarten bestellen.

Het campagnebeeld is deze keer van de hand van de Hongaarse kunstenaar Peter Puklus, die hiervoor op verschillende manieren een gebeeldhouwd zelfportret op de korrel nam, met een knipoog naar het werk van zijn landgenoot Joseph Csaky.

Lees ook:Volgende maand Unseen 2017
Lees ook:Kaarten ZOOM.experience met korting
Lees ook:Een fotografische blik vooruit
Lees ook:Kaarten voor Unseen 2013 te koop – mét korting
Lees ook:Foam Magazine Talent Issue 2016 en buitenexpo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.