Steve McCurry signeert nieuwste boek in MENDO

Steve McCurry / courtesy MENDO

Wie kent Magnum-fotograaf Steve McCurry niet, al is het uitsluitend vanwege de iconische foto van het Afghaanse meisje met de groene ogen, die dertig jaar geleden de cover van National Geographic sierde? Sinds die tijd heeft McCurry natuurlijk nog véél meer foto’s gemaakt. Rond deze tijd verschijnt een boek met foto’s die hij nam op koffieplantages in Zuid-Amerika, Afrika en Azië: From These Hands. En de Amsterdamse connaisseursboekhandel MENDO heeft de maker weten te strikken om zijn boek te signeren. Op woensdag 27 mei is het zo ver: van vier tot half zes ‘s middags is Steve McCurry aanwezig in de boekhandel aan de Berenstraat in Amsterdam. Kijk voor meer informatie op de website van MENDO.

Lees ook:Steve McCurry signeert bij MENDO
Lees ook:Steve McCurry – Voorbij de camera
Lees ook:Fotovragen? Vakantiebeurs!
Lees ook:Tip 5|500 Vertraging – rekening mee houden!
Lees ook:Wildlife fotografie in Zuid-Afrika met begeleiding fotograaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.