BredaPhoto en bloemen uit Amsterdam

Natuurlijk is het niet allemaal photokina, Keulen en hardware wat de klok slaat. In Breda is het internationale fotofestival BredaPhoto in volle gang. Het thema van het festival, dat nog tot en met 21 oktober duurt, is dit jaar homo empathicus: de betrokken mens. Een mooi aanknopingspunt in tijden van crisis! Klik hier voor het programma en alle andere informatie.

In Amsterdam staat de fotografiebeurs Unseen op het punt te beginnen. Tijdens deze beurs brengt de in Duitsland geboren Amsterdamse kunstenares Diana Scherer haar nieuwe boek Nurture Studies uit, waarin ze verslag doet van het groeiproces van planten. Het boek, dat op de Japanse manier is gebonden, bevat 32 foto’s en wordt uitgegeven door Van Zoetendaal Publishers (ISBN 9789072532190, € 35,-). Een aantal foto’s wordt ook tentoongesteld op de ‘stand’ (een absoluut understatement voor zo’n prachtige locatie) van Seelevel Gallery in de Westergasfabriek.

Diana Scherer, Nurture Studies (#1), 2012

Courtesy Seelevel Gallery

Lees ook:Foam exposeert in China
Lees ook:Thijs Heslenfeld – Empty
Lees ook:Fantastische Fotografie
Lees ook:Jimmy Nelson – ONLY NEW
Lees ook:Show – Burleske foto’s van Henry Horenstein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.