Extra voorstellingen De Aarsman Projectie

Hans Aarsman is wellicht Nederlands meest bijzondere persfotograaf. Of liever gezegd: oud-persfotograaf, want na een bliksemcarrière bij onder andere de Volkskrant, De Groene Amsterdammer en Nieuwe Revu hing hij zijn camera weer even plotseling aan de wilgen. Tegenwoordig bespreekt hij andermans foto’s, in de Volkskrant en in zijn boek De Fotodetective, met een letterlijk nietsontziende blik.

Wie deze fotodetective live aan het werk wil zien, kan maandag-, dinsdag- of woensdagavond terecht in De Kleine Komedie in Amsterdam. De kaarten voor De Aarsman Projectie zijn inmiddels bijna uitverkocht, maar geen nood, want eind mei staan nog twee extra voorstellingen op het programma.

Lees ook:Collectie Aarsman in Fotomuseum
Lees ook:Ik zie ik zie – van Hans Aarsman
Lees ook:Vakbeurs Professional Imaging
Lees ook:Culturele cross-over in Galerie West
Lees ook:Wat is beeldcultuur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.