Workshop fotoboeken maken in Naarden

Heb je altijd al je eigen fotoboek willen publiceren, maar weet je nog niet precies wat en hoe? Online uitgever Blurb houdt op Tweede Pinksterdag een introductieworkshop ‘Fotoboeken maken met Blurb.com’ tijdens het FotoFestival Naarden. De workshop vindt maandag plaats van 2 tot 3 uur ’s middags, en aanmelden kan bij het festivalkantoor of vanaf zondag bij de Blurb-stand in de Grote Kerk. Daar kun je tevens de officiële festivalcatalogus met korting kopen. Alle deelnemers ontvangen ook een kortingsvoucher voor hun eigen fotoboek.

Lees ook:Blurb.NL in de lucht
Lees ook:Blurb voor Facebook-fans
Lees ook:Nikki van der Velden – American Heroes
Lees ook:Komische-kerstfotowedstrijd van Blurb
Lees ook:Eindelijk een fotoboek dat netjes open blijft liggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.